maanantai 10. lokakuuta 2011

Mastering the Art

Ihana viikonloppu! Käsilaukkua ei varastettu! (Tästä(kin) voisi olla kiitollinen monena hetkenä, mutta lauantaina erityisesti, laukku jäi kahvilaan tuolille ja huomasin puutteen 5 minuutin päästä. Kiitos rehelliselle kahvittelijalle, joka vei sen kasöörien säilytykseen.)

Tein järjestystä vaatekaappiin. Meillä oli kuopuksen kanssa ihana ilta; muut lapset olivat kavereillaan. Meidän oli tarkoitus leikkiä duploilla, mutta hän löysi siskonsa maalaustelineen, minä löysin hänelle vanhoja akryylimaaleja (jäljellä oli mustaa ja valkoista), sen jälkeen hän viihtyi maalaten ja minä viihdyin pinoten vaatteita kategorioihin:
-mustat paidat
-valkoiset paidat
-värilliset paidat
-neuleet
-housut
-kotiin
-ehkä joskus
-kesävaatteet
-keräykseen
-tuunaukseen
-roskiin
-pyykkiin.

Nyt kaappi henkii selkeyttä, järjestystä ja tehokkuutta ja osa siitä hengestä tarttuu niihin vaatteisiinkin ja sitä kautta leviää huoneilmaan töissä ja missä nyt sattuukaan vaatteita pitämään.

Viime viikko viimeisteltiin kranssia. Sitten viimeisteltiin kransseja, kun askarreltiin näitä lastenkin kanssa.Olin vilustuneena viime viikon. Juuri sopivasti vointi alkoi huonontua mitä lähemmäksi viikonloppu läheni. Perjantaina yskin itseni alakertaan nukkumaan. Lauantaina siivosin makuuhuoneen pölystä ja ajattelin, että siivoamalla yskäkin häipyy. Ei häipynyt mutta laimeni nukuttavaan muotoon.

Sekavaa tekstiä siivittämässä sekavia kuvia, mutta uutta ohjelmaa oli ihan pakko kokeilla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti