maanantai 14. helmikuuta 2011

Rakkautta on...

Hyvää Ystävänpäivää!!

Jostain syystä pidän erityisen paljon näistä helmikuun juhlista. Ihana katsella tuota sivupalkkia ja katsoa, mitä kaikkea ystävänpäivästä sanotaankaan.

Ystävyyttä ja rakkautta... sama asia - eri asia... Sanon Love, kun lähetän postia ulkomaille.

Mutta millä tahansa tulkinnalla tehtynä olen päätynyt rakkauden määritelmään: rakkaudessa on kyse siitä, että pitää siitä itsestä, jota toisen seurassa erityisesti on.


Ja tämän siirappisemmaksi ei enää voi mennä...joten vaihdetaan aihetta.

Lauantain ulkoilupäivästä vielä. Olimme Peuramaassa. Isommat lapset laskettelivat. Me aikuset otettiin kuopus pulkkaan ja lähdettiin kiertämään mäkeä. Ympärillä on golfkenttä ja maisemat olivat todella kauniit. (Golfkenttä liittyy asiaan siten, että kentät käyttävät maisemaan ammattilaista suunnittelemaan. Toimii talvellakin.) Jossakin kohden todettiin, että nyt pitää oikaista, jos aikoo päästä takaisin sinne, mistä lähdettiinkin. Noustiin umpihangessa yhdelle ylämäelle ja laskettiin paksussa lumessa takaisin. Juuri sellaista talviliikuntaa, josta erityisesti pidän. Seikkailua, haastetta ja hiukan myös kuntoiluakin!
Sunnuntaina saatiin lounasvieraita, joita kestitettiin poronkäristyksellä ja (jouluisilla) laatikoilla, lohella ja salaatilla ja jälkiruualla. Ruoka oli niin hyvää, että istuttiin pöydän ääressä tunteja, koska ei jaksettu nousta ylös.
Sain kuin sainkin tehtyä amerikkaperäisiä kortteja, joita lähti matkaan perjantaina ja päätyi pöytäkorteiksi eilen. Sain myös ihanan kimpun ihanan vaaleanpunaisia tulppaaneja. Emme välittäneet visuaalisesti mielenkiintoisesta tavasta yhdistää sinistä unikkoa, vaaleanpunaisia ruusuja ja vaaleanpunaisia tulppaaneja.Nautimme hetkestä. Jatkamme siten koko kevään!

2 kommenttia:

  1. Kuulosti täydelliseltä viikonlopulta! Sininen unikkokuosi on sopinut ihan täydellisesti tohon ulkoilupäivän teemaan..oi katso mikä taivas;-).

    Kauniita unia ja ystävänpäivänterveisiä myös huomiselle päivälle!

    VastaaPoista
  2. Tottapa totta Aamunkukka! Hyvä kun huomasit tuon väriyhteyden :)

    Hauskaa viikkoa sinullekin ja kiitos kommentista. Arvostan niitä kovasti!!

    VastaaPoista