sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hiihtoloma alkaa ja ihana helmikuu jatkuu!

Ihana helmikuu jatkuu. Aurinkoa. Näitä runebergeja. Ystävänpäivä. Sitten vielä hiihtoloma. Sokerina pohjalla tunnustus, kiitos Aamunkukka! Olen rookie kaikkien pro-bloggaajien keskellä, mutta tykkään kirjoittaa ja olen huomannut, että jos jotain haluaa näistä (ruuhka)vuosista muistaa, tämä on hyvä tapa.

Keskustelemme edelleen kamerasta. En ymmärrä, miksi laittaa rahaa hyvään pokkariin, jos myöhemmin kuitenkin ostaa järkkärin.

Kuvaamme sillä välin kännykällä.


Testaamme värisävyjä. Vaikka paprika kahvin kaverina on hyvä ja terveellinen tapa aloittaa aamu, tänään aloitettiin päivä kuitenkin sacherilla ja kahvilla.
Meidän prinsessa lähti jo hiihtolomareissuun. Me käytiin tankkaamassa kypärämyssyjä ja hanskoja. Ja laskettelutakki ja kypärä, joista kuvaus mielipiteentarkistusta varten.

Aurinkoista viikkoa, hiihdolla tai ilman. Solen skiner... genom fönstret... ja mitä niitä muita klassikkoja olikaan.

2 kommenttia:

 1. Sun kännykällä tulee yhtä hyviä kuvia kuin meikäläisen Ixuksella, joten totta turiset. Itselläni on samat järkkärihaaveet, mutta valitsepa nyt se oikea kun tuntuu että malleja tulee koko ajan lisää!

  Oikein hyvää hiihtolomaa, rentoutukaa ja ladatkaa akkuja. Taisivat luvata auringonpaistettakin päivisin joten kyllä sen pakkasenkin kestää;-)

  VastaaPoista
 2. Eikä siinä vielä kaikki, aurinko jopa lämmittää!! :)

  Nämä oli itseasiassa miehen kännykällä. En tiedä mikä malli, Nokialainen, ihan ok kuvia. Järkkäriä suunnitellessa siis mennään... se mitä itse haluaisin lisää on nimenomaan lähikuvien otto = hyvät linssit. Ja niitä ei oikein pokkareissa ole.

  Kiitos , sitä samaa teillekin!!

  VastaaPoista