maanantai 16. toukokuuta 2011

Random misc.

Nato soitteli perjantaina ja kysyi, mitä ohjelmaa olikaan lauantaiksi järkätty. Mieskvartetti, runonlausuntaa, taikuritemppuja.

Loppujen lopuksi mieheni ja veljet kokosivat uutta grilliä olohuoneen lattialla (temppu), me luimme heille ohjeita (runonlausunta) ja lopuksi syötiin (lauluksi meni).

Olisi ollut mahdollisuus olla muuallakin, esimerkiksi risteilemässä Saimaalla, mutta selitin natolle, etten osallistu sellaisiin risteilyihin, kun olen muutenkin jo niin ulkona omasta elämästäni.

Tämä on selitys pitkälle tauolle kirjoittamisessa. Joka kuitenkin on heti kolmanneksi suosituinta puuhaa lukemisen / (piano)musiikin kuuntelun jälkeen. Mutta kun. Ensin hukkasin iPodin. (Lykkäsin myös lenkkeilyä; eihän sitä voi juosta jos ei ole musiikkia.) Lenkkeilyn puutteesta johtuen lakkasin lukemasta muuta kuin sanomalehtiä ja viikottain ilmestyviä ammattilehtiä. Sitten lakkasin kirjoittamasta. Selvää syy-seurausta. Yhtä paljon yhtäläisyyttä kuin PS:sten ja e10 bensan yhteneväisillä kannatusalueilla.


IPodia ei ole löytynyt, mutta kirjan olen avannut. Ja näköjään kykenen kirjoittamaankin.

Mrs Oxfordin / Cambridgen herttuatar ilmoitti ettei aio käydä töissä. Edustaminen käy työstä, en kiistä. Eikä Michel Obamakaan ole työläisäiti. Mutta silti; oma raha on tärkeää kaikille, ei vähiten naisille!





Olen ilahtuneena laittanut merkille näiden irenerosenfeldien kampauksia noin niin kuin normipäiväkuvissa. Ei ole aina joka kutri suorassa / optimaalisesti kiharrettuna. Tai kenkien väri oikeassa sävyssä korujen kanssa. Tällaisessa vaatimusharhassa saattaa elää, jos mielikuva kanssaihmisistä tulee iltapäivälehdistä tms. Oikea elämä tapahtuu tämän keltaisen lehdistön ulottumattomissa.

Aina sieltäkin silti löytyy joku älypää pilaamaan muutamassa minuutissa omat ja muiden (esimerkiksi kaikkien euromaiden) saavutukset.

Alkuperäiseen aiheeseen palatakseni: meillä on nyt terassilla siis grilli. Ei mikään Max Weber; kerran-kesässä grillailuun ehkä ylioptimistinen. Sitten siellä on nojatuoli, kiitos siskolle. Ja matto. Tarvitaan vielä kasvillisuutta. Mietitään mahdollisuuksia.








Muistetaan hymyillä :D se parantaa verenkiertoa, tihentää luustoa, vähentää stressiä = verenpainetta = pahan kolesterolin määrää, lisää virkeyttä ja yöunien määrää / laatua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti