perjantai 27. toukokuuta 2011

Mitä numero kasi sanoi numero nollalle?

Kiitos tunnustuksesta Aamunkukka!


Kahdeksan (ennen kuulumatonta ja kuulematonta?) totuutta minusta...

1. Ihastun ja innostun helposti. Viimeisin ihastuminen on Mendelssohnin neljännen sinfonian neljäs osa. Kuuntelin viikon verran non-stoppina. Nyt voin jo elää ilman.
2. Meillä on tyttöni kanssa ihana iltarutiini; minä luen hänelle ääneen (tällä hetkellä Anna ystävämme) ja hän etsii ja poistaa harmaat hiukset minulta.

3. Em. ei poista sitä tosiasiaa, että harmaan määrä tulee aina vain lisääntymään. Olen alkanut katsella harmaita naisia "sillä silmällä". Kuten Christine Lagardea.  ( No tietty kyseinen sattuu olemaankin otsikoissa juuri nyt.)

Löysin myös hyvän kuvan hänestä ja A Merkelistä, pinkeissä vaatteissa. Väri, joka kaikkien analyysien mukaan on uskottavuuden tappaja numero yksi naisilla (ehkä myös miehillä...)


(Hän on selkeästi huivi-ihminen ja tyylikkäästi onkin. Minä en ole. En osaa työskennellä huivi kaulassa. Haittaa keskittymistä.)

4. En varmaan koskaan lakkaa kurkottelemasta kuuta taivaalta. Sen sijaan että olisin ehtinyt palauttaa tyttären liian isot juhla-asusteet (sunnuntaina ristiäiset ja ensi viikko kevätjuhlia ja viikonloppu muita juhlia), hain keskustan kirjastosta kirjaa nimeltä No Zoo; Human Resource Management in theory and action.

No, on tässä huominenkin vielä...ja itse asiassa tämä ilta.

5. Tuo kuu taivaalta -koskee erityisesti ajankäytön realistista arviointia. Säilytän kihlalahjaksi saatuja pyyhkeitä, koska aion ommella niistä rantapeittoja ja -tyynyjä. Joskus. Puhumattakaan muista entisöintiprojekteista.

6. Tilkkutäkkien ompelusta haaveilu on yksi. Pojille olen suunnitellut heidän syntymästään lähtien. Esikoinen menee riparille ensi kesänä. Jospa sitten...

7. ... koska jos vaikka tilkkutäkit eivät heille kelpaisi, ne siirtyisivät sitten eläkkeellä -projektiini, joka on

8. Bed & Breakfast paikan pitäminen Martha's Vineyardilla.

Ja vastaus otsikon kysymykseen: käyttäisit sinäkin näitä hoikentavia toppeja.  ( Ei ollut niin hyvä kuin alkuperäinen... :D :D )

2 kommenttia:

 1. Hehhehhee, siis niin mainio vastausposti, tuhannet kiitokset. Näen jo sieluni silmin sut majatalon pitäjänä upeassa, valkoisessa huvilassasi, terassilla keinutuolissa istuen ja tilkkutäkkiä harsoen;-) Pitkäntähtäimen suunnitelmasi kuulostavat aivan loistavilta!

  Sorry kun en ole aikaisemmin tänne ehtinyt, ihan hullu viikko takana ja uusi tulossa.Mutta meilläkin on tiedossa yhdet ylppärijuhlat viikon päästä, ihana päästä taas "pukeutumaan".
  Maidenformien case tuli niiiiin tarpeeseen;-).

  Oikein hyvää ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Siihen majataloon on vielä aikaa :) mutta onneksi on tosiaan Maidenform, stokkalta saa...

  Aurinkoista viikkoa teillekin!

  VastaaPoista