tiistai 19. helmikuuta 2013

Puolivälissä helmikuuta

Aika on nopea (valoakin nopeampi, jos minulta kysytään).


Mozartista pääsin nauttimaan, kun tajusin, että meille vastikään muuttanut internetradio tarkoittaa sitä, että kaikki maailman nettikanavat on käytössä. Kanava nimeltä Mozartiana soittaa vain Mozartia.

Ihminen. Paitsi että se aina häviää ajalle 6-0, se on myös kyltymätön. Toivoin Mozartia, sain sitä 24/7 ja olinko tyytyväinen. Ehei. Oli pakko kokeilla, miten Rachmaninoff tai Liszt 24/7 toimii. Aspen public radio ei tullut läpi, olisi sinänsä mielenkiintoista kuunnella, mitä sinne päin kuuluu, noin julkisen radion kertomana.

Olimme ja olemme koko perhe erilaisissa flunssan variaatioissa. Väsymys-päänsärky -versio etenee etujoukoissa, viimeiset sairastavat vielä nuha-yskä-kuume -versiota. Mustaherukkamehu on tehnyt kauppansa, mansikat ja mustikat on syöty.

Tutustuimme granaattiomenaan. Siihen käsittämättömään hedelmään, jossa on vain siemeniä. Niin hyviä! Syömme kahden nuorimman kanssa näitä. Suojaamme sydämiämme.


c Lotta
Innostuin kokeilemaan leivän leipomista juurella. Toiveena on saada vaalea leipä ilman hiivaa. Juuri on tuloillaan, loppuviikosta pitäisi saada tuloksia.

2 kommenttia:

  1. Voi sentään, toivottavasti olette kaikki jo paranemaan päin? Jokatapauksessa mukavia lauantai-illan toivotuksia täältä! Ja hyvät eväät teillä on, siis vitamiinit ja ennenkaikkea tuo musiikin voima, se on ihmeellinen.

    Elektroniikkaa ja elämää; yleensäkin tuo hifistelyn maailma menee meikäläiseltä yli ymmärryksen;-.) katsoin ensin että sulla on oma telkkari keittiössä, mutta sehän olikin siis radiokanava!

    Flunssankarkoitusterveisiä ja voikaa hyvin, kuullaan taas!    VastaaPoista
  2. Sehän on hyvä, että vuoroin sairaana, tai ainakin parempi, kuin että kaikki kerralla! Riittää hoitajia! Meidän flunssalääke no 1 on gefilus -juomat. Sanotaan mitä sanotaan, mutta vatsan hyvinvoinnista kaikki on kiinni... :)

    VastaaPoista