keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Inspiraatioita


Syksyn hyviä puolia; harmaa. En tarkoita ulkona taivasta vaan vaatekaappia. Harmaa on ihana väri vaatteissa, erityisesti neuleissa. :)

Oltiin eilen uimassa. Minä en, inhoan vettä. Kun lapset olivat pienempiä ja vaativat aikuista altaan vierellä, istuin siinä kylmissäni tunnin. Nyt istuin kahviossa. Harmaassa villapaidassa.

-Äiti kiitti kun toit meidät uimaan! Oli ihanaa, tunsi miten sitä on taas elossa!
-Ohoh, ole hyvä! Kiva tunne!
-Joo! Mutta oliko sulla kauhean tylsää?
-Yksin, kahviossa, lehtiä lukien... no ei oikeastaan.

Suloinen poikani ei uskonut, mutta ehkä joskus ymmärtää :D

Hauskaa viikkoa. Siis nythän on jo keskiviikko, mihin nämä päivät lentää!

Täältä , täältä , täältä ja täältä.


2 kommenttia:

 1. Sulla on taatusti ollut ihan yhtä rentouttava lukuhetki yksinäsi. Voi, meidänkin pitää aloitaa uimahallikausi. Itse kuulun niihin äiteihin jotka remuavat vesiliukumäessä ihan yhtä paljon kuin tenavat;-) Vaan kyllä ne munkkikahvitkin maistuvat hyvälle, siellä uimareiden kahviossa!

  ps. kävin tänään jo kyselemässä Voguen perään, siellä oli muutama muukin varauslappu;-) ehkä torstain, ehkä perjantain kuormassa tulevat, näin vastattiin. Ihan kuin joulua odottaisi!

  Mukavaa loppuviikkoa, sateesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Rentouttava taatusti :)

  Kysäisin itsekin Jumbon stokkalta. Siellä oli Italian, Saksan ja Venäjän Voguet. Jenkkiversiota ei, sitä oli kuulemma ollut (??) mutta loppunut, ja lisää olisi tulossa. En kysellyt varauksien perään, ehkä pitäisi.

  Tämä odottaminen on varmasti ainakin puolet koko ilosta :D

  Hauskaa loppuviikkoa samoin :)

  VastaaPoista